КРАНОВЕ ЗА ДЪРВОДОБИВ

КРАНОВЕ ЗА ДЪРВОДОБИВ

Нашата серия кранове за дърводобивната промишленост съчетават техническа прецизност, високо качество на вложените материали и труд, съчетани с дългогодишният ни опит в производството на тези кранове. В началото, стартирали като иноватори в тази област, нашите инженери се стремят да построят най-сигурните и надеждни кранове. ПЕНЦ, като експерти в сферата на крановете, използвани в дърводобивната промишленост, прилагат Австрийското качество.

Обсег от 9.6 m и максимална подемна сила от 257 kNm, тези параметри описват точно нашите кранове от Z-Серията. Тези кранове, разработени от Рохус Пенц, основател на компанията в Айхдорф, са първите от своя вид и предлагат иновативен дизайн в световен мащаб.

Здрави, многофункционални и надеждни, тези характеристики описват напълно нашите кранове, създадени за дърводобивната промишленост.

Z - Серия

PENZ 4Z

PENZ 6Z/7Zp+

PENZ 9Z/10Zp+

PENZ 12Z/13Zp+

PENZ 15Z/16Zp+

PENZ 17Z/20Zp+

PENZ 25Z/30Zp+

Крановете от L-Серията са истински специалисти. Надеждни и ненадминати в своята област, тези кранове боравят с лекота с дървесните трупи дори и на разстояния от 25 метра.

Притежаващ подемна сила от 284 kNm, моделът 30Lp+ предлага неизмерима сила и е един от най-мощните в тази серия.

Широкият диапазон на тази серия започва с 4L, преминавайки през 6L - идеалната машина за земеделски приложения, следвано от 12L - идеалният избор за многоцелево приложение, и завършва с мощния 30Lp+.

Всички те имат една обща характеристика: това са кранове, използвани в дърводобивната промишленост, съчетаващи висококачествени материали, майсторство на изработката и лесно приложение.

L - Серия

PENZ 5L

PENZ 7L

PENZ 9L/10Lp+

PENZ 12L/13Lp+

PENZ 15L/16Lp+

PENZ 17L/20Lp+

PENZ 25L/30Lp+

LF-Серия

PENZ 9LF

PENZ 12LF